Skip to main content

Zelf een veganistische variant maken op de traditionele milkshake? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met dit recept maak jij een verantwoorde veganistische eiwitrijke chocolade milkshake met slechts vijf ingrediënten. Doordat we eiwitpoeder aan de milkshake hebben toegevoegd vult deze milkshake langer. Ook is dit recept zeker te gebruiken als verantwoorde vegan snack. De eiwitten wil je zeker toevoegen aan deze milkshake want deze kunnen zorgen voor sterke botten, spieren en ze kunnen de kans op overgewicht verkleinen.

Ingrediënten

Vegan eiwitrijke chocolade milkshake

Deze veganistische eiwitrijke chocolade milkshake kan je maken met slechts vijf ingrediënten. Grote kans dat jij deze al in huis hebt. Er zijn nog een aantal optionele ingrediënten die je kan toevoegen om te variëren met de milkshake of om deze nog lekkerder te maken. Zo kan je een ontpitte dadel toevoegen wanneer je van zoete veganistische snacks houdt. Deze dadel zal jouw shake nog voedzamer maken doordat deze vol zit met verschillende mineralen, vezels en vitamine. Ook kan je (lactose vrije) slagroom gebruiken als topping, dit maakt het plaatje helemaal compleet! Strooi daarnaast nog een beetje kaneel over de slagroom als finishing touch.

Bereidingswijze veganistische eiwitrijke chocolade milkshake

Voor deze veganistische chocolade milkshake hoef je zeker geen keukenprins(es) te zijn. De bereidingswijze van dit recept is namelijk ontzettend makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten te mixen in een blender. Let er wel op dat je de melk als eerste toevoegt aan je blender want dit mixt het makkelijkst. Binnen één minuut heb je zelf een heerlijke veganistische eiwitrijke chocolade milkshake gemaakt.

Wil je het helemaal goed doen? Zet dan jouw glas van te voren even in de koelkast, op deze manier geniet je nog meer van jouw eiwitrijke chocolade milkshake.

Veganistische eiwitrijke chocolade milkshake

Benieuwd naar andere veganistische recepten? Bekijk eens deze veganistische snackplank of de heerlijke vegan proteïne chocolade wentelteefjes.