Skip to main content

Vegan protein voor een optimale gezondheid

Vegan protein kopen is een goede keuze wanneer jij natuurlijke proteïnen (eiwitten) verkiest boven dierlijke eiwitten. Voldoende eiwitten binnen krijgen is voor ieder mens belangrijk en ook zeker mogelijk als je geen dierlijke producten eet. Veelal denken mensen dat eiwitten uit melk, yoghurt of kipfilet moeten komen, maar dat is niet zo. Er is ook een natuurlijk alternatief: vegan protein. Dit is gemaakt van plantaardige eiwitten die het lichaam ondersteunen bij belangrijke taken. Wil je wat bewuster met je eten omgaan of je voetafdruk op onze aarde wat kleiner te maken, dan kun je kiezen voor vegan protein.

100% natuurlijk eiwit

Door voor de All Vegan Protein van Primal Health te kiezen zorg je goed voor jezelf en de wereld om ons heen.

Bevat maarliefst 70% eiwit

Ondersteunt bij het herstel en opbouw van lichaamscellen, spieren en helpt ons afweermechanisme.

Biologisch geteeld in Europa

Afkomstig van EU gecertificeerde telers, zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen.

Vegan Protein poeder van Primal Health

Bij Primal Health bieden wij verschillende soorten vegan protein powder aan. De All Vegan Protein bestaat uit een unieke samenstelling van plantaardige hennep en erwten proteine poeder, met natuurlijke aroma’s en is verkrijgbaar in twee smaken chocolade en vanille. Onze Natural Green Protein bestaat uit 100% hennep proteïne poeder. Al onze proteïnen bevatten hoogwaardige plantaardige proteine poeder, verschillende essentiële aminozuren en diverse vitamine en mineralen.

Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit. Deze kernwaarden zorgen ervoor dat we precies weten waar onze plantaardige proteine poeder gemaakt wordt en dat deze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Al onze producten zijn daarom afkomstig van gecertificeerde Europese telers.

Voordelen vegan protein

Elke dag voldoende eiwitten binnen krijgen is voor ieder mens belangrijk om gezond te blijven. Als je veel sport, veganistisch of vegetarisch eet doe je er goed aan wat extra te letten op de hoeveelheid hoogwaardige plantaardige eiwitten tot je neemt.

Vegan protein ondersteunt de spijsvertering en het afweermechanisme, daarnaast speelt het een belangrijke rol in de spieropbouw en het herstel van spieren.

Wat is vegan protein?

Vegan protein is een plantaardig eiwitshake, wat betekent dat de eiwitten niet afkomstig zijn van dierlijke producten. Bij Primal Health bestaat de All vegan Protein uit een unieke samenstelling plantaardig hennep en erwten proteïne in poedervorm. Deze maak je gemakkelijk tot een shake. Ook kun je het poeder goed door een smoothie verwerken, waardoor jouw smoothie nog meer voedingsstoffen bevat. De All Vegan Protein shake van Primal Health maak je door 250 ml water samen met 2-3 eetlepels protein poeder te shaken. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kun je één tot drie shakes per dag nuttigen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid eiwitten die je buiten de protein shake om binnenkrijgt, je dagelijkse inspanning en je lichaamsgewicht. De All Vegan Protein shake  is ideaal geschikt voor sporters, atleten, veganisten en vegetariërs.

Voedingswaarde plantaardige eiwitshake

De voedingswaarde van iedere plantaardige proteine shake is anders. Daarom is het zo belangrijk dat de proteine shake alles bevat wat jij nodig hebt. Onze proteïnen bevatten alle essentiële aminozuren, maar ook de benodigde vitaminen en mineralen. Daarnaast zijn ze rijk aan omega 3 en zorgt de samenstelling ervoor dat het snel door het lichaam kan worden opgenomen. De vegan protein powder van Primal Health is erg geliefd bij sporters, het bevat namelijk weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dé ideale combinatie als je spieren op wilt bouwen. 100 gram van onze All vegan protein vanille bevat bijvoorbeeld 75 gram eiwit wat een zeer mooie bijdrage levert aan het herstel van jouw lichaam na een zware krachttraining.

Goed voor mens en dier

Er zijn verschillende redenen om voor natuurlijke eiwitten te kiezen. Door voor vegan protein te kiezen in plaats van een dierlijke variant draag jij een steentje bij aan het milieu en de waterverspilling in en buiten Nederland. De veeteelt is voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitstoot van broeikasgassen. Ook is er onwijs veel water nodig om een goed stuk vlees, zoals biefstuk op tafel te krijgen. Dit is bij plantaardige eiwitten niet het geval. Je zorgt op deze manier goed voor jezelf en voor de wereld om je heen. Sommigen mensen denken dat dierlijke eiwitten beter zouden zijn. Dit is echter niet het geval. Beide eiwitbronnen bevatten hun eigen specifieke voedingsstoffen, die ons lichaam nodig heeft.

De functie van eiwittenProteïne
14 maart 2022

De functie van eiwitten

De functie van eiwitten in je lichaam is essentieel. Wanneer je onvoldoende eiwitten binnen krijgt kan je als mens simpelweg niet bestaan. Doordat eiwitten erg bekend zijn in de sportwereld…
eiwitpoeder gebruikenProteïne
22 december 2021

Eiwitpoeder gebruiken, hoe pak je het aan?

Eiwitpoeder gebruiken, is het nodig? Als je actief bezig bent met gezondheid, sporten of afvallen hoor je waarschijnlijk vaak de term eiwitpoeder. Het wordt vaak gezien als een wondermiddel om…
Eiwitrijk ontbijt voordelenProteïne
19 augustus 2021

Voordelen van een eiwitrijk ontbijt

Een eiwitrijk ontbijt wordt vaak nog onterecht geassocieerd met sporters. Deze gedachte klopt niet want ieder lichaam heeft namelijk eiwitten nodig. Eiwitten zijn immers de bouwstenen van ons lichaam en…