Zaden

Toont alle 2 resultaten

Hennepzaad: natuurlijk en gezond

Hennepzaad wordt gezien als superfood en het is voedzaam en gezond voor lichaam en geest. De zaden hebben bevatten veel vitaminen (B1, B2, B6, E, K1), mineralen (magnesium, ijzer, zink, koper, calcium, natrium) en vezels. De omega 3-vetzuren in hennepzaden zijn een belangrijke brandstof en werken ook nog eens ontstekingsremmend. Hennepzaden zijn goed voor hart en bloedvaten. Er zit veel arginine in, een aminozuur waarvan het lichaam stikstofoxide produceert. Stikstofoxide verwijdt de bloedvaten met als gevolg een verlaagde bloeddruk. Dat verkleint het risico op hart- en vaatziekte. Daarbij zijn hennepzaden een goede bron voor hoogwaardige niet-dierlijke eiwitten en ze brengen je slaap, hormoonhuishouding en spijsvertering in balans. Belangrijk om te weten: omdat hennepzaad geen THC bevat word je er niet high van.

 

Natuurlijk hennepzaad veelzijdig in gebruik

Dagelijks twee à drie eetlepels in je voeding zorgt voor het beste resultaat. Hennepzaden kunnen worden toegevoegd aan salades, yoghurt, kwark, smoothies, shakes en muesli. Ze worden snel door het lichaam opgenomen en passen perfect in het menu van atleten, sporters, vegetariërs en veganisten.

Vegan hennepzaad natuurlijk geteeld

Gecertificeerde telers in de Europese Unie produceren deze hennepzaden waarbij er van begin tot eind sprake is van strenge controles. De controles worden door zowel de producent als Europese toezichthouders uitgevoerd. De zaden zijn puur natuur, er worden géén chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Doe je lichaam en geest een groot plezier door hennepzaden online te bestellen bij Primal Health!

Wist je dat….

Wist je dat hennepzaad wordt gezien als superfood? Het is voedzaam en gezond voor lichaam en geest. De zaden hebben bevatten veel vitaminen (B1, B2, B6, E, K1), mineralen (magnesium, ijzer, zink, koper, calcium, natrium) en vezels.

De omega 3-vetzuren in hennepzaden zijn een belangrijke brandstof en werken ook nog eens ontstekingsremmend. Daarbij zijn hennepzaden een goede bron voor hoogwaardige niet-dierlijke eiwitten en ze brengen je slaap, hormoonhuishouding en spijsvertering in balans. Fijn om te weten: ze bevatten geen THC dus nee ook hier wordt je niet high van! Ze zijn makkelijk te verwerken in je gerechten zoals; salades, smoothies, kwark of net als ik deed bij mijn overnight oats!