Stelsrecepten

Naam: Stelsrecepten
Eigenaar van: Stella Kakanis
Email: stellakakanis@hotmail.com
Instagram: stelsrecepten

Aanvullende informatie:

Ik ben Stella, oprichter van stelsrecepten. Op stelsrecepten staan voornamelijk gezonde, vegan recepten, tips en tricks, posts over fitness, mentale gezondheid en over een gezonde levensstijl.

Ik had toen ik jonger was veel last van mijn buik en ik wist niet zo goed waar dit door kwam. Toen ik op een geven moment ook niet lekker in mijn vel zat mentaal, heb ik besloten het roer om te gooien. Ik eet zo veel mogelijk plantaardig, vooral omdat ik dit het lekkerste vind en me hierbij het beste voel. Ik heb gemerkt dat mijn buikpijn hierdoor veel minder geworden is. Door gezonde voeding zit ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel beter in mijn vel. Omdat dit mij zo heeft veranderd, wil ik dit graag over brengen naar anderen.

Doordat ik veel heb geëxperimenteerd met recepten en veel heb gelezen over voeding, sport en mentale gezondheid begonnen steeds meer mensen mij hierover vragen te stellen. Vrienden wilden mijn recepten en vroegen mij wat ik precies op een dag at en hoe ze het beste konden beginnen met sporten. Hierdoor ben ik begonnen met stelsrecepten, zodat iedereen mijn recepten kan maken en mijn tips kan terugvinden. Ik doe stelsrecepten naast mijn studie, werk en nevenactiviteiten dus ik doe het echt voor de lol. Wie weet dat ik er later nog wat mee ga doen voor werk, maar op dit moment vind ik het vooral erg leuk om erbij te doen.

Ik heb gekozen voor Primal Health omdat bijna al hun producten vegan zijn. Doordat ik zo veel mogelijk plantaardig probeer te eten vind ik het nog wel eens lastig om aan mijn eiwitten te komen. Het proteïne poeder van Primal Health helpt mij goed om aan mijn dagelijkse eiwit inname te komen. Hun producten zijn puur en lekker en ik heb het gevoel dat je ze van alles kan vragen.