Dennis Kneepkens eigenaar van Outpost Gym

Naam: Dennis Kneepkens
Eigenaar van: Outpost Gym
Adres, postcode, plaats: Dorpsstraat 60, 6082 AR Buggenum
Telefoon: 06 4628 1397
Email: info@outpostgym.nl
Website: www.outpostgym.nl

Aanvullende informatie:
Dennis Kneepkens, eigenaar van sportschool Outpost Gym Strength & Conditioning (voorheen bekend als Buitengewoon Sportief), in Buggenum (Limburg), Nederland. Ik ben bijna 10 jaar getrouwd en trotse vader van mijn dochter Novi.

Na 12 jaar diensttijd als o.a. Marinier startte ik in 2013 een sportschool, Buitengewoon Sportief (nu Outpost Gym). Toen nog alleen met bootcamptrainingen, inmiddels run ik een volwaardige sportschool als Gym Jones gecertificeerd coach, waar ik heel trots op ben. Op sportgebied laat ik leden graag hun eigen doelen bereiken door het uiterste van zichzelf te vragen. Ik ben van mening dat je met toewijding, vastberadenheid en hard werken elk doel kunt bereiken. Met diezelfde visie voer ik mijn werk uit. En dáár komt mijn militaire ervaring goed van pas in mijn huidige werk.

Doordat ik veel vraag van mijn lichaam tijdens mijn eigen trainingen, heb ik ook een product nodig waarvan ik goed kan herstellen. Dit kan perfect met een eerlijk en natuurlijk product, waarbij de focus op kwaliteit en effectiviteit ligt. Daarom klikt het zo goed met Primal Health. Zij weten wat het is om op hoog niveau te kunnen presteren. “Back to basic” is een slogan waar ik en mijn gezin volledig achter staan. Bij een sportieve levensstijl hoort gezonde voeding en deze supplementen. Ik ben blij dat de supplementen van Primal Health door Buitengewoon Sportief aangeboden worden.