Gezond? Gezien!

Naam: Gezond? Gezien!
Eigenaar van: Jolien Maho
Adres: Leuven (België)
Email: jolien.maho@clwcastor.be
Instagram: Gezond? Gezien!

Aanvullende informatie:

Hey, ik ben Jolien!

Een gepassioneerde hobbysportster en receptontwikkelaar die streeft naar een optimale maar gebalanceerde levensstijl.

Een 5-tal jaar geleden gooide ik het roer om. Ik wou vitaler zijn, er beter uitzien en zekerder zijn van mezelf. Ik besloot om te starten met 4x per week spieropbouwende oefeningen in de gym. Al snel begon ik mij te verdiepen in ‘gezonde voeding’ en de kilo’s verdwenen traag (maar blijvend) als sneeuw voor de zon.

Na veel lezen maakte ik ook de keuze om zo veel mogelijk vegetarisch te eten. Dus ook mijn proteïne shakes (de warme chocomelkskes) moesten eraan geloven. Ik ging op zoek naar een lekker alternatief zonder whey. De ene smaakte chemisch, de andere zat vol sucralose enzovoort… Tot Primal Health op mijn pad kwam en de keuze was snel gemaakt: vegan en geen zotte ingrediënten.

Mijn doel: zoveel mogelijk bijleren over gezond leven en zelf blijven dingen uitproberen. Liefst zou ik mijn kennis uit mijn opleiding alternatief voedingsdeskundige en toekomstige cursus tot mindfulness coach willen combineren met mijn eigen ervaringen. En tot ik daar mee aan de slag ga? Zo energiek en happy mogelijk als leerkracht voor de klas staan.